8/30/11

ТИМЧУК Style

В нашому чудесному містечку живе казковий молодичок, он же Михасик Тимчук - великий декоратор і художник! Він дуже багатогранний, але сьогодні я хочу зачепити якраз його цікаву техніку розмальовки одягу.

А як все почалося? Та зовсім просто, капнув фарбою на улюблені штани і подумав "Ну не може бути так, що вже по штанах!" і в ту ж секунду геніальна ідея забігла до нього в гості - "Я їх розмалюю!!" З того часу Тимчук носить свій чудесний внутрішній світ. Радісно зустріти його на вулиці, такого собі унікального з ангелятами на сорочці :) Та в мистецтві багато говорити непотрібно, головне побачити і відчути


                                                                 Всі троє розмальовані

                                  Сам автор, Настєнька і я на Низовій, в яскравому царстві
 От яка красота!! На фесті казали, що ця футба дуже крута, назвали її "бабуля, що ловить хвилю" ))
                                                                          2 мілашки
                                                         Великий маестро работают ))
                                а так ми привертали увагу до своєї комірчини на "Потязі"
П.С.Звертайтеся, ТИМЧУК вас розмалює, намалює, пригорне, розсмішить, поніжить )))

READ MORE...

Потяг Фест

Приїхали, відіспалися і можна пару слів лишити про враження!

Все пройшло просто чудно, приємна атмосфера, купа файної музики, повно щасливих емоцій.. Ось що таке цей чудий фестиваль. І дорослі, і малі активно долучається до різних заходів в рамках свята. Разом малювають, плетуть ляльки-мотанки з нашою Надійкою Щербою, :)) 
 


споглядають за несподіваним перфоменсом художника Юрія Писаря.
 Так було класно, що аж от такі малюсінькі радувалися баченому )))
ДУЖЕ Дякуємо організаторам за такий прекрасний вікенд!!! 

READ MORE...

8/26/11

Пофестивалимо?

Чьо ми так рано встали сьогодні? А тому, що збираємося на файнезний фестиваль, свято української культури "Потяг до Яремче". Цього року він присвячений пам'яті талановитого українського мистця Івасюка! Обіцяю приїхати додому із захриплим горлом. Ну я просто люблю так співати, щоб мене всі чули ))) Фоти будуть. Але нашо Вам емоцій вже по тому ?? Приїжджайте при можливості туди і споглядайте, і активно вливайтеся в світ українського!!!! Ну то що, до зустрічі на ПОТЯЗІ??



READ MORE...

8/24/11

День народження рідної КРАЇНИ

Всі мають свої дні народження: котики, песики і навіть якісь малюсінькі букашики.І як велично усвідомлювати, що і твоя рідна країна має цей ВЕЛИКИЙ день! І те, за що боролися герої, що було для них найголовнішим завданням життя, тепер є в нас - НЕЗАЛЕЖНІСТЬ нашої прекрасної землі.

Я щаслива, що україночка, що родилася саме на західній Україні!  Тут живе українське - пісня, звичаї, традиції. І дай Боже, щоб це все підтримувалося і пам'яталося і молодшими поколіннями.

 А вишиванки наші? Як же файно нині місто було вбране! Від малюсінького до великого! Всі красувалися своїми вишиванками! Я геть пуста, бо хотіла сама собі вишити сороечку. І от рік вже як хочу, а до справи руки-крюки не дійшли. Моя особливість у вбранні сьогодні була квіточка - мачок! Навіть компліментами розкидувалися молодики ))


READ MORE...

8/23/11

Ще студент ))

В позиції студента добре бути тоді, коли хочеш навчитися чогось нового, коли відкриваєш знов себе до того, що ще не знаєш і готовий знову з вчителя (ну всі ми в чомусь вчителі) спуститися на пару сходинок вниз і гризти, гризти то нове, що захопило, опановувати це нове і бути готовим чути критику і сприймати її.

Чи часом не вчуся я знову в якомусь універі?? ))) Ні, це я про японську полімерну глину і квіточки, які я з нею роблю. Якщо подивлюся на роботи сильних майстрів, то розумію, що мені ще є куди рости, але як згадаю то невпевнене відчуття від першого знайомства з цією глиною, то розумію, що я таки вже чогось навчилася!!! І тішуся з цього страшенно ))!! УРА! І дякую всім моїм прихильникам, читачам, дружбасикам, що так мене підтримують і надихають :)))
READ MORE...

ЛОТЕРЕЙКА "ПРОСТО ТАК"

Як то файно, коли можна щось виграти, пра?. Мені якось в такому не дуже фортило. В грудні минулого року брала участь в лотерейці від PROMOD. Протягягом 24 днів розігрувалися подарункові чеки. І мені аж снилося, що я виграю, бо кожного дня було лотерейка, шанси були великі.. Але, видно, так мало бути, бо саме це надихнуло мене створити свою лотерейку. І повірте, радості мені від цього більше )).. Бо все таки віддавати набагато приємніше і значуще для серця ніж приймати.

Так народилася наша лотерейка "Просто Так", вона проходить в нашій групці вконтакті  JURSVI   вже 8 місяць. Розіграш  в нас вже традиційно підпадає на останній день місяця, тому є ще час взяти участь тим, хто прочитає інфо тут )) Давайте, підписуйтеся, вся інфо і умови ТУТ
 Дозвольте принести вам несподівану радість, як в мультику "Просто Так", пам'ятаєте?? Удачки!!  

P.S. ми так любимо своїх учасників, що пропонуємо на вибір 3 пари сережечок. Вони різні по стилю і виконанню, тому сподіваємося, всі, хто загляне в нашу лотерейку забажають володіти одними з них ))
Тож забігайте і вибирайте!! Будемо дуже раді кожній душечці ))





READ MORE...

8/22/11

Живі квіти


Квіти...Живі.. А які це живі квіти?? Живі - ще не зірвані і насолоджуються енергією сонця. Але ми і живими називаємо ті, яких сонце вже не прибавлює, а навпаки - прискорює процес їх зникнення. І так радіємо, коли їх нам дарують з приводом чи без.. І так це для нас романтично і приємно..

Не знаю, що пробудило в мене таку думку, та зірвані квіти для мене асоціюються зі смертю.Не хочеться бачити, як вони передчасно відцвітають, як зникає краса.. Тому я і творю свої "живі" квіти )) Чому вони живі? Бо родяться з енергії любові, бо при їх створенні не можна не радіти життю, бо тільки радість переповнює майструючи їх..
 
Коли торкаюся вже до готової квіточки, здається, вона аж дихає життям, яке в неї вклали руці..  Але вже розхвалила свої квіточки, але то не лише мої такі. Всі майстрині вдихають в них життя!



READ MORE...

8/21/11

Збираю натхнення

І як то файно, коли прогнози передають дощ, а день видається не то, що сонячним, а просто сліпучо-світлосонячним. І якщо є бажання погратися з сонячними зайчиками, то нема нічо кращого за галявинку під ліском, де сонечко з вітерцем не граються в "хто сильніший?", а просто по-дружньому собі бігають.. І кожен з нас знайте свій любимий сантиметрик там. Я за тепло, в тіньку файно, але серпневий тіньок мені трохи вже запрохолодний і я ловила останні літні проміння.

Файно знаєте що? То що мені найбільше не вистачало в Німеччині - спонтанність людей! Хочеш йти на природу, вирішуєш за секунду, зідзвонюєшся з людьми, збираєшся і йдеш.

Гарно ми посиділи, посміялися, подурнячкали.. Ну все, як завжди, коли ми разом ))
READ MORE...

Моїм старим друзям!!

Вдома.. Маленьке містечко Рахів. І нема куди піти, і нема особливого розвитку, але так приємно з'їжатися з старими друзями в місцині, яка нам рідна. Тут зародилася наша дружба, в дворі на лавочці..:)Тут ми вперше співали пісні під гітару і не було нам тоді цікавішого заняття.., тут гасали на вєліках, як з пожару... Прекрасний був час, чудесне дитинство..

Ну і не гріх не приїжджати в Рахів і збиратися саме тут? 


Звичайно, з'їхатися всім важко, в кожного своє, діти-сімя-робота,  так склалося, обставини.. Та цього літа нам майже вдалося зустрітися повним складом.. І здається, що всі наповнюються такою радістю від наших коротеньких зустрічей, що аж світяться! І якось так по-дитячому затишно стає і гордо за нас, за нашу маленьку компашку, якій не грозить ні відстані, ні рідкі зустрічі, ні холодок... Завжди тепло, завжди світло разом.. Це рідні люди. Так! Сестрички! !! Дякую Вам!


READ MORE...

8/14/11

Щастя поруч

Ну правда ж приємно дивитися на щасливих людей?!!! А щастя в кожного різне і це класно,  але все одно є те, що об'єднує - бажання любити і мати біля себе половинку. Як файно, коли можна поділитися своєю радістю від життя з близькою людиною, дізнаватися нове разом, відкривати горизонти разом.. Маючи половинку, ми стаємо теплішими, носимо щастя в очатах !!
Таки так,  ніщо так не впливає на людину, не розкриває її, як любов і віддача. В ній ми всі знову стаємо добрими, щирими і готовими допомогти бабці, яка не знає, як їй вийти з маршрутки..


 З такою думкою, з радістю, що є всередині (а в мене її якось багато, сама не знаю звідки.. Видно, якийсь добрий фей дмухнув нею на мене, коли я була ще геть мала:))) творилися ці мілашики :)
Ці чудо-звірятка жирафики притягують у життя другу половинку, для тих, в кого її ще сьогодні нема, а для тих, хто має, стають помагайликами - шепчуть на вушко свої геніальні ідеї, як розбавити буденність і нести щастя половинці, заставляють радуватися кожній миті )))))

Милі пінгвіники несуть стільки добра, що всі перехожі, на яких вони глянуть, миттю переймають їхню хвилю, розпливаються в посмішці і наповнюються життєрадісністю.. А ви думаєте це все? Ні, вони ще і крилками махають, щоб нести нам прохолоду Арктики серед жаркого літа )))

Тре буде якось такий флешмоб організувати, 10 дівчаток і всі в щасливих звірятках.


READ MORE...

8/8/11

Посмішка серпня

Літо.. Так приємно, що воно ще триває і серпень радує нас спекотними днями. Сьогодні були на річці, а так, спонтанно зіздвонилися,  набрали кавунів-диньок і вперед.  Хто сидів, хто на каміннях лежав і бочки грів, хто плавав.. Але в кожного в душі панувало відчуття свободи. І я собі подумала що ще є таким важливим, як сьогоднішня мить? І навіщо нам гнатися за майбутнім і жити в ньому ще не маючи його?
Звичайно, не кожен день такий настрій, швидше той, що гризе башеньку і  жене за майбутнім, тому особливим здається сьогоднішній день. В нього відчуття щастя приніс з собою шепіт серпневої річки, легенький вітерець, який змагався з сонячним промінням на домінантність :) і файні людики.. Дякую за файний день.


 І так як ми заговорили про теперішнє і майбутнє, то слід і минуле згадати.. А з нього фоти квіточОк :))

Ця ліпилася в подарунок для подружки. Так приємно бачити на людях свої творіннячка :))



Це була заколочка у волосся. Та прийшлося переробити її на брошечку (так захотілося леді, яка дуже захотіла її прикрасити)
і мушу сказати, що від цього квіточка лише виграла, красується тепер на стильній джинсовці :))





Обруч з трояндочками. Квіточки, які квітуть прямо на волоссі і саме приємним є те, що вони живі, бо любові в них вкладено багато, а ще як гарно, що вони ніколи не зів"януть :)
READ MORE...

8/6/11

Наш початок


Моє захоплення полімерною глиною почалося несподівано.. Дивилася якийсь банальний фільм про дизайнера всяких дрібничок, яка ніяк не могла зробити відповідний бізнес-план... Звичайно, у фільмі появляється молодичок, який помагає їй з цим і вони потім одружуються, але я не про це :)) Те, що мене надихнуло і незрозуміло чому - це його фраза: "Ого, в тебе вдома більше кольорів ніж існує в світі".. І тут миттєво пробігла думка в голові "хочу робити кольорову біжутерію". Та яке там пробігла, якби пробігла, то би не робилося, вона забігла і залишилася там, вона відчула затишок в моїй голові і була впевнена, що її вже нікуди не викинуть. Вже аж надто солодко пахла вона свободою. І нічо, що я не знала ні яким чином, ні матеріалів, все знайшлося, інформація сама підтягувалася до мене... я її просто заманювала...
Романтичні 

Ці сережечки до тепер користуються популярністю :)) Хоча ті шаріки ше такі кривенькі.. На те вони і перші, щоб бути недосконалими.
Впевнена, якщо би зараз зробила серію таких, порозбирали б в одну мить.

А може і дійсно спробувати? Наробити різноколірних, таких романтичних... Ок, вирішено, роблю.. Якби ви знали, людоньки, як ви мене надихаєте :)))
 Око дракона

 А ці з самих перших були мої любименькі... Жаль, що я їх дала на продаж, бо вони  особливо дорогі були.. Памятаю, як я їх робила, складала глину в ковбаску, (це ж була моя перша ковбаска) і як акуратно я її розрізала, щоб побачити, а що і дійсно вийшло а розрізі.. І яка я була щасливезна побачивши те, що вийшло.. Воно просте і зробити це неважко, але перші кроки зажди такі важливі і так приємно, що вони додавали мені ще більше бажання вдосконалюватися і рости. Ох, яка ж я щаслива в своїх творіннячках :)))))) 
МоркоКольОри

ММ, кольори моря :) вдень, на світнку і вночі.. Хоча мені і страшно плавати вночі, якось завжди здається, що ось-ось вирене чудовисько і вхопить мене )), але колір нічного моря мені довподоби..  :))

READ MORE...

АГО-о-о-ов

Вітаємо всіх, хто заглянув. І неважливо з якою метою ви тут, основне, щоб кожен отримував задоволення від переглянутого і прочитаного. Хочеться писати багато і файного.. Тож обіцяю оновлювати інфо частенько :)) Ну то все, в гарну путь нам.. І будьте з нами, даруйте нам свої посмішки, насолождуйтеся життям і робіть кожний день собі незабутнім.. І найголовніше ЛЮБІТЬ :)
READ MORE...