8/8/11

Посмішка серпня

Літо.. Так приємно, що воно ще триває і серпень радує нас спекотними днями. Сьогодні були на річці, а так, спонтанно зіздвонилися,  набрали кавунів-диньок і вперед.  Хто сидів, хто на каміннях лежав і бочки грів, хто плавав.. Але в кожного в душі панувало відчуття свободи. І я собі подумала що ще є таким важливим, як сьогоднішня мить? І навіщо нам гнатися за майбутнім і жити в ньому ще не маючи його?
Звичайно, не кожен день такий настрій, швидше той, що гризе башеньку і  жене за майбутнім, тому особливим здається сьогоднішній день. В нього відчуття щастя приніс з собою шепіт серпневої річки, легенький вітерець, який змагався з сонячним промінням на домінантність :) і файні людики.. Дякую за файний день.


 І так як ми заговорили про теперішнє і майбутнє, то слід і минуле згадати.. А з нього фоти квіточОк :))

Ця ліпилася в подарунок для подружки. Так приємно бачити на людях свої творіннячка :))



Це була заколочка у волосся. Та прийшлося переробити її на брошечку (так захотілося леді, яка дуже захотіла її прикрасити)
і мушу сказати, що від цього квіточка лише виграла, красується тепер на стильній джинсовці :))





Обруч з трояндочками. Квіточки, які квітуть прямо на волоссі і саме приємним є те, що вони живі, бо любові в них вкладено багато, а ще як гарно, що вони ніколи не зів"януть :)
READ MORE...

No comments:

Post a Comment