8/14/11

Щастя поруч

Ну правда ж приємно дивитися на щасливих людей?!!! А щастя в кожного різне і це класно,  але все одно є те, що об'єднує - бажання любити і мати біля себе половинку. Як файно, коли можна поділитися своєю радістю від життя з близькою людиною, дізнаватися нове разом, відкривати горизонти разом.. Маючи половинку, ми стаємо теплішими, носимо щастя в очатах !!
Таки так,  ніщо так не впливає на людину, не розкриває її, як любов і віддача. В ній ми всі знову стаємо добрими, щирими і готовими допомогти бабці, яка не знає, як їй вийти з маршрутки..


 З такою думкою, з радістю, що є всередині (а в мене її якось багато, сама не знаю звідки.. Видно, якийсь добрий фей дмухнув нею на мене, коли я була ще геть мала:))) творилися ці мілашики :)
Ці чудо-звірятка жирафики притягують у життя другу половинку, для тих, в кого її ще сьогодні нема, а для тих, хто має, стають помагайликами - шепчуть на вушко свої геніальні ідеї, як розбавити буденність і нести щастя половинці, заставляють радуватися кожній миті )))))

Милі пінгвіники несуть стільки добра, що всі перехожі, на яких вони глянуть, миттю переймають їхню хвилю, розпливаються в посмішці і наповнюються життєрадісністю.. А ви думаєте це все? Ні, вони ще і крилками махають, щоб нести нам прохолоду Арктики серед жаркого літа )))

Тре буде якось такий флешмоб організувати, 10 дівчаток і всі в щасливих звірятках.


READ MORE...

No comments:

Post a Comment