10/24/11

Понеділок прийшов

Все, що ми чули з дитинства про понеділок було лише негативним, якщо в понеділок щось станеться не так,  порвуться нові калготки, стукнеться нога, коли біжиш стрімголов на кухню, щоб зробити собі кавку  чи просто в нас настрій на нулю і дивлячись в зеркало на тебе наступає відображення похмурого, сонного і нещасного чуда,  то це все проблеми понеділка, це все ВІН??

Доля понеділка залежить від нас! І я впевнена, якщо ми йому посміхатимемося, він буде готувати нам цікаві події. Отож настроюймося на щасливий тиждень і продуктивну роботу :))

Ми ЛЮБИМО ПОНЕДІЛОК, бо саме він відкриває новий тиждень щсливих подій і приємних знайомств, нових відкритів, прочитаних книжок і всього того прекрасного, що є в нашому житті!

ЩАСЛИВОГО ПОЧАТКУ РОБОЧОГО ТИЖНЯ!!


READ MORE...

4 comments:

  1. Дякую за такий позитивний настрій з понеділка! Після того, як я закінчила навчання (і не треба зранку стрімголов мчати на пари), я й понеділок люблю:) Люблю планувати справи на цілий тиждень і руки чешуться вже щось корисного зробити:)

    ReplyDelete
  2. :))ага, файно, коли сам собі газда, пра?? насолоджуйся процесом, а я вже чекаю результат твого плідного тижня )) бо так люблю твоїх деток ))

    ReplyDelete
  3. Дякую:) А тепер - до роботи!

    ReplyDelete
  4. :)) хай тобі радісно працюється :)

    ReplyDelete