9/28/11

Wedding Spirit

The wedding spirit is everywhere... Even in works ))Do you think I have to think of it? A sign? Ok-ok, later! 

I had a customer order to make some flower pins for the bridesmaids and boutonnieres for the groomsmen. I don't know how it is in other countries, but  in Ukraine we have a custom, bridesmaids prepare small presents and namely boutonnieres for the groomsmen. And groomsmen should have something nice for the bridesmaids at their turn. Like a present line :)) "I give you a present because I have to" :))) Poor guys!

Well, I'm glad with the result and can definitely say - next flowers will be even better :)



READ MORE...

9/25/11

Big day

Everybody is unique and has his own interests and priorities in life. Some people are for adventures, other prefer a calm life. And it's good to live the life the way you like.

It doesn't matter what we do, what we are into, everybody  wants to have a person to share his thoughts, dreams and finally the whole life with. It's such a great feeling to know that there is a person in this world who understands and supports you.

A close friend of mine has a BIG DAY today. She is getting married! And I'm really very happy for her and her fresh husband and ready to be in the atmosphere of their love tonight.  Life is such a great thing!!! :)
READ MORE...

9/23/11

Повернення в осінь

Ми вже знову є, повернулися з чудової мандрівки сонячним Кримом. І що може бути краще моря, гір в файнезній компанії?  ЛЮБЛЮ КРИМ. Повертаємося до життя і звикаємо до незвичного. А поки що, закривши очі, ти в ту ж секунду чуєш, як тебе підхоплює хвилька і ніжно гойдає.. Фото буде і вражень ще буде не в одному пості. І надихатися спогадами я ще буді і буду..








READ MORE...

9/11/11

Morning coffee

..there is really nothing better than morning coffee with some milk..I like when its fragrance spreads... and you have time to think, to dream... I close my eyes and  I'm not here any more.. I'm in a cozy coffee bar in Vienna, with some Srauss Music sounds!  I'm really enjoying this Sunday morning coffee! Hope you too :)


READ MORE...

9/1/11

Браслетики

 А ви також так само любите браслетики, як і я? Ну якщо так, то буде вам цікаво побігати по фотах моїх творіннячок, а якщо навіть і ні і в більше фанат сережечок, то все одно ви отримаєте задоволення від кольору.. Ну точно, інакше не буває )) Колір пробуджує бажання жити і що найголовніше - ЩАСЛИВО!!



Морська прогулянка



Смак вишні


Захід сонця

Зоряне небо

Класика


Затишний ранок

READ MORE...

Запуск ліхтариків

Майже кожного тижня в Франківську запускають в небо серцеподібні ліхтарики. Вчора ми вирішили стати свідками цього яскравого дійства. Зібралося чимало людей, здебільшого закоханих пар, які тримаючись за велике сердечко, загадували бажання, запалювали своєю любов'ю серце і воно темплим червоним вогником летіло в небо просити за здійснення бажання. 

Споглядати за таким дійством так чудесно! Десятки близьких серцю бажань-очікувань, мрій летять... Перетворюються з великих плям в дрібнесенькі червоні крапочки..
Свій ліхтарик ми не запускали, а натомість знайшли! Та використали його інакше )) Він нам служив фатою )) Зіграли миттєве весілля. Дружби, дружки, гості, було все!! 

П.С. Дуже тішить креативність друзів і їх любов до життя ))



READ MORE...

Повернення просвітленого сина!

Вчора був файний деньок! Такий просто теплий-теплий. І нічого особливого не було крім того, що наш Владик повернувся з Одеси, де більше тисячі людей зїхалися для спільної медитації. Раді, що він знову з нами. Він привіз з собою масу вражень, купку спокою і гармонії, а ще нові вміння. Тепер він до всього того і мехенді вміє робити.  Що це таке? Це мистецтво розпису тіла за допомогою природних властивостей хни. Існує воно вже дуже давно і точно сказати, де саме мехенді зародилося не знають. Але вчені більше схиляються до того, що все таки Древній Єгипет був домівкою і місцем, де вперше почали розмальовувати тіло хною.

Я перша простягла свої руки-крюки до малюночку, а за мною і Тимук, Надійка і сам Писар ))

А результат -  вся хна, що була - використана, а наші руки вкриті чудесними візеруночками.

                                                    Це моя )) Майже вже готова, сохне!

                                                     з великим медитатором і творцем

 ви би бачили, як Тимчук вагався, хотів міхінді, але власного дизайну! Ну шо тут скажеш, такий він наш Тимчук!! ))
                                                                     розмальовки :)

             а ці всі тручки, які вчора прикрасилися цікавим і незвичним для нанас розписом


READ MORE...